Choose another country or territory to see the content you are shopping for online.

FAQ

Forsendelse og levering

Ordrer som levereres til Danmark, vil normalt leveres indenfor 2-5 arbejdsdage.

Vi tilbyder flere forskellige forsendelsesmuligheder. DHL og PostNord leverer til nærmeste udleveringssted, UPS leverer hele vejen hjem til din dør. 

DHL og PostNord er gratis.

Når din ordre sendes fra os, modtager en mail med et trackinglink.

Bestilling

Vi kan desværre ikke garantere, at vi kan annullere en placeret ordre. Men vi gør alt hvad vi kan og anbefaler at du kontakter vores kundeservice hurtigst muligt!

Du indtaster din rabatkode ved at klikke på ”Har du en kampagnekode?” ved kassen.

Retur & ombytning

Sådan returnerer du en vare:

  1. Log ind på Mine sider og vælg ”Mine ordrer”. Hvis du har glemt din kode, eller ikke har en adgangskode skal du klikke på ”Glemt adgangskode”. Hvis du har afgivet en ordre, har du automatisk en konto.
  2. Vælg den ordre du ønsker at returnere. Klik på ”Registrer en returnering”, og angiv de produkter der skal returneres, og årsagen hertil. Klik på ”Indsend formular”.
  3. Klik på ”Download en returlabel” og udskriv din returlabel, og sæt den på pakken.
  4. Luk pakken forsvarligt. Produktet skal være ubrugt, samt at alle etiketter og mærker stadig skal være på produktet. Aflever derefter pakken hos din nærmeste pakkeshop. Husk at gemme din returkvittering, indtil vi har modtaget din pakke.
  5. Når vi har modtaget og behandlet din retur, vil du automatisk høre fra os. Refunderingen sker på samme måde, som du har betalt for ordren. I forbindelse med en godkendt returnering, vil du blive modregnet 45 kr. for returnering.

For at bytte en vare, skal du følge ovenstående vejledning. Derefter afgiver du en ny ordre med det produkt, du ønsker at bytte til. Du vil herefter blive refunderet for den oprindelige ordre. Hvis har du har betalt via Klarna faktura, vil denne blive justeret af Klarna.

Materialer og holdbarhed

Vores primære produktionssteder findes i øjeblikket i Portugal, Kina og Bangladesh og vi undersøger og evalurer i øjeblikket andre produktionssteder i både Asien og Europa. Vores mål er altid at være i forkant med hensyn til valg af materiale og produktionsteknologi og at alle produktionssteder er certificeret i overensstemmelse med BSCI (The Business Social Compliance Initiative).  BSCI er et europæisk forretningsdrevet samarbejdsinitiativ, en ”code of conduct”, for virksomheder, der ønsker at forbedre arbejdsvilkårene i den globale forsyningskæde. De fokuserer på arbejdsforhold, og adfærdskodeksen BSCI indeholder også regler for miljøhensyn vedrørende vand, luft og kemikalier.

Vores standard CO/PES-stof er grundimprægneret med en flydende stofbase, der er Øko-Tex certificeret. For at forbedre vandafvisningen anbefaler vi at bruge vores voks, Garphyttan Original Wax. 

Dette gælder for vores bomulds- og polyesterstof.

Størrelser

På vores produktside står det om produkterne afviger fra normale størrelser. Et tip er at læse anmeldelserne, hvor det normalt er muligt at finde nogen med lignende kropsbygning!

Andet

Hvis du har glemt din adgangskode, skal du klikke på ”Glemt din adgangskode?” i loginboksen. Skulle du have andre problemer med din kundekonto, kan du kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig!

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål her på siden, så tøv ikke med at kontakte kundeservice!

Email: customerservice@garphyttan.com

Tel: +46 10 551 79 09. Åbningstider: (Man-Tor: 9-16)