BETALING

I samarbejde med Klarna tilbyder vi kortbetaling (VISA og Mastercard), fakturabetaling, ratebetaling og direkte bankbetaling. Denne betalingsløsning kaldes Klarna Checkout.

Ved betaling med Mastercard Debit, VISA/Dankort, Visa Debit, som er et debetkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. 

Beløbet trækkes, når varen afsendes. Hvis der er bestilt flere varer i en ordre, og én eller flere af varerne ikke kan leveres med det samme, trækker vi først betalingen for den eller disse varer, når varerne afsendes.

Ved at angive oplysninger i kassen accepterer du Klarnas vilkår. Ved at klikke på " Gennemfør køb " accepterer du vores betingelser.

Klarna Checkout har brug for at identificere dig, for at kunne tilpasse hvilke betalingsmetoder du skal præsenteres for. Hvilke oplysninger, du skal angive for at identificere dig, kan variere mellem forskellige købssituationer og kunder. Der foretages aldrig en kreditvurdering direkte i Klarna Checkout, men kun om nødvendigt afhængigt af den specifikke betalingsmetode, du har valgt. Kreditvurdering foretaget af Klarna påvirker ikke din generelle kreditvurdering og kan ikke ses af andre, der anmoder om kreditoplysninger om dig, såsom banker.

Når du er blevet identificeret, vil Klarna Checkout vise dig, hvilke betalingsmetoder der er tilgængelige for dig. Kortbetaling er valgt som standard, men du kan selvfølgelig vælge en af ​​de andre muligheder, såsom fakturabetaling eller direkte betaling via din bank. De alternativer, du får tilbudt, kan ændre sig fra tid til anden. 

Al kommunikation og information vedr. betalingen kommer direkte til dig fra Klarna.

Du kan finde mere information og komplette vilkår og betingelser om Klarna og deres betalingsmetoder hos Klarna. Du bedes kontakte Klarnas kundeservice hvis du har brug for information om din betaling.